Meklē blogā

L'Oreal La Petite Palette Nudist & Optimist atsauksme

Sveicieni šodienā

Lieliskais siltais laiks ne tikai priecē garastāvokli, bet ari rada papildus iedvesmu pucēties, izmēģināt dažādus vasarīgākus grimus. Loreal pēdējā laikā iedvesmo ar patiesi labiem kosmētikas produktiem, kuri ir atstrādāti un var redzēt, ka ir uzlabota formula.
Kabatas izmēra paletītes kuras viegli iemest kosmētikas somiņā, bez acu ēnu aplikatora un nekā lieka - tikai klasiski un lietojami toņi.
L'Oreal La Petite Palette  ir acu ēnu paletes, kompaktas, ērti pārvietojamas un neaizņem daudz vietu kosmētikas maciņā. Katra no paletēm ir radīta tā, lai apspēlētu vienu centrālo akcenta toni, bronzīgie toņi lieliski izceļ sārto, tāpat kā brūnganie, skaisti sadarbojās ar zilgan-zaļo toni.
Paletes ir ļoti pārdomātas ir iespējams izveidot gan klasiskus grimus, gan arī tādus grimus kur ir  centrālais krāsas akcents.
Palete L'Oreal La Petite Palette Optimist skaisti zemes toņi kuri akcentēti ar zilgan-zaļo tonīti, lieliska lai radītu skaistus vakara un dienas grimus. Piemērota visiem sagatavotības līmeņiem, jo pludinās forši!
Man ļoti patīk kā izskatās vieglās glam grima noskaņās, kurš ir iederīgs gan pēcpusdienas kokteiļu ballītes, gan ikdienā, kad vēlies mazliet vairāk akcentēt acis. Zilgani zaļais tonis ir gana pigmentēts, kaut arī ir jāuzslāņo. Paletē viens matēts tonis un tas ir zemes brūnais, kuram ir skaists vēss apakštonis.
Palete L'Oreal La Petite Palette Nudist bronzas dievietes palete, bronzīgie un zeltainie toņi, kombinācijā ar sārto ogu toņa acu ēnu liek domāt par rudenīgu noskaņu vai varbūt vasarīgu svelmi. Šīs paletes esošākie toņi ir bronzas un zeltainie, kā matētais tonis ir sārtais, kas liek domāt, ka bronzas noskaņa ir jāuzklāj uz kustīgā acu plakstiņa, bet varbūt tieši otrādāk, man patīk šādi, kā bildē zemāk.

Secinājumi:
Paletēs esošās ēnas ir ļoti ērti pludināmas
Lielisks pigments
Vienlīdz kvalitatīvas paletes
Toņi ir ļoti labi pārdomāti, var uzslāņot lai iegūtu nepieciešamo pigmentu
Kā mīnuss ir tas, ka viņas ir viegli pūderainas

Iesaku šīs paletes, kā lieliskas ceļojuma paletes vai ikdienas paletes. Ar L'Oreal La Petite Palette  tev nav nepieciešama liela piepūle lai pludinātu vai jālauza galva par saskanīgiem toņiem.

Lai lieliska diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma