Meklē blogā

Schwarzkopf Oil Ultime Marula & Rose sērija

Sveicieni šodienā

Cik lieliska ir sajūta kad izmazgājot matus tie ir viegli ķemmējami, kupli un mirdzoši! Tā ir sajūta, kas mani pārņem katru reizi, kad lietoju Schwarzkopf Oil Ultime Marla & Rose sērijas matu kopšanas produktus.
Kopš ieguvu šo sēriju testēšanai, es skaidri zināju, ja man tika piemeklēta piemērota matu sērija, kas ir būtiski, jo bieži vien paņemot kaut ko, kas vizuāli saista, bet nav saderīgs ar matu tipu mēs negūstam pareizo matu kopšanas rutīnu, kas katriem no matiem ir atšķirīga.
Mans matu tips ir dabiski, nekrāsoti mati, kuri ir smalki, kuriem ir tendence taukoties pie saknēm, bet būt sausiem pie matu galiem.
Schwarzkopf  Oil Ultime Marula & Rose  sērijas matu šampūns ir ne tikai burvīgā rozīgā dizaina iepakojumā, kurš priecē acis matu mazgāšanas laikā, bet arī ar ērtu pumpīti, maniem matiem pietiek ar diviem pumpīša spiedieniem, lai pilnībā izmazgātu matus. Šampūns lieliski puto, bet nekairina galvas ādu, dabiskās eļļas balansē galvas ādu un piepilda matu.
 Cik mums stāstīja prezentācijā Schwarzkopf   Oil Ultime Marla & Rose  ir īpaša tehnoloģija, kas ļauj matam uzsūkt tieši tik daudz eļļu, cik viņam tas ir nepieciešams, nenoslogojot matus.
Schwarzkopf Oil Ultime Marula & Rose  light oil in spray kondicionieris ir divfāžu kondicionieris, kura sastāvā ir vērtīgās eļļas, kuru ieklājot ar dvieli izsusinātos matos iegūsti lielisku nogludinošu efektu, kas nepadara matus smagnējus.
Schwarzkopf friziere meistare man ieteica ļoti svarīgu knifiņu - ja ir smalki mati, kuriem nav kupluma, labāk lietot neizskalojamos kondicionierus, tos, kurus var iepūst matos pēc matu mazgāšanas. Tas bija viens lielisks padoms, jo šobrīd  pieturos pie šī padoma, lielakoties izmantojot izsmidzināmos kondicionierus.
Schwarzkopf Oil Ultime Marula & Rose Matu maska neierastā iepakojumā, gluži kā matu putas. Masku lietoju vienu reizi nedēļā, pēc frizieres ieteikuma. Matu maskas - putu tekstūra tiešām ļoti gaisīga, patīkama, ieklājot matos līdz pusei paturēju aptuveni 5 min un izskaloju, sajūtot kā mani mati ir nogludināti, pabarot, bet nav noslogoti! Tā nav maska, kura ir domāta bojātiem matiem, tā ir maska, kura vislabāk izcels matu mirdzumu un tos nogludinās.

Schwarzkopf Oil Ultime Rose finiša eļļa ar dabisko rozes eļļu nav smagnēja  vai lipīga, drīzāk ļoti viegla - ieklājot nogludina matu galus, bet tos nepadara smagus vai taukainus. Uzskatu ka tā ir ideālā finiša eļļa, lai iegūtu veselīgus, mirdzošus un jā pēc rozēm smaržojošus matus. Tiešām ideāli piemērota pat ļoti smalku matu īpašniecēm, jo nenoslogo matus, bet gan piedod papildus mirdzumu nogludinot pūciņu ( to sajūtu, kad mati elektrizējās un dīvaini pukojās )

Kopumā par šo sēriju manas domas nemainās - tā ir pati labākā kāda man ir bijusi, ņemot vērā matu tipu! Mati ir viegli, vijīgi un ir ieguvuši papildus apjomu, kas gan nav uzmācīgi liels apjoms, bet es redzu, kā mati ir piepacelti pie saknēm, matu kuplums saglabājās līdz trim dienām. Pirmās divas dienas ir iespējams nēsāt izlaistus matus - tie nav sataukojušies, bet  trešajā dienā  var savākt matus ar sprādzi vai matu gumiju  - izskatās pietiekami labi, lai nebūtu aktuāli skriet mazgāt. Ceturtā diena manuprāt ir galējā robeža, kurā ir jāmazgā mani mati, bet tomēr, jāņem vērā, ka man tie ļoti taukojās. Tāpēc, ja ar maniem matiem var nostaigāt veselas trīs dienas- lieliskā stāvoklī, nedienu nezaudējot matu apjomu, tad šī ir ideāla matu kopšanas sērija.

Lai skaista diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma