Meklē blogā

Beautyblender Blotterazzi sūklis spīduma noņemšanai

Čaviņ, meitenes!

Jau ļoti sen, gribēju izmēģināt šo brīnumu,Beautyblender Blotterazzi sūkli, kas gatavs aizvietot liekā spīduma absorbējošos papīrīšus ir neatvairāms savā dizainā un protams, ne mazsvarīgi ir rozā krāsā, kas ir samērā "kičīgi" vēlējos šo inovāciju notestēt, jo ja godīgi, domāju, ka tas nekādā veidā nevar pilnvērtīgi aizvietot jau ierastos papīrīšus.

Iepazīstoties ar pašu produktu,  iepakojumā no cietās plastmasas, atverams, gluži kā pūdernīca, cik esmu lietojusi eņģītes turas labi un nedomā "izļurkāties" kas priekš manis ir svarīgi, jo izmantoju šo sūklīti diezgan bieži.
Spogulītis labas kvalitātes, var arī uzkrāsot lūpas, ne tikai ieraudzīt  savu aptuveno  attēlu, kā tas mēdz būt ar lētajiem spoguļiem, tāpēc manās acīs tas ir pluss, jo nav jānēsā atsevišķs spogulītis.
Tagad ķeroties klāt "pildījumam" ļoti līdzīga materiāla kā beautyblenders futlārī ievietojās divas maziņas, plakanas olas formas plāksnītes - sūklīši, kuri paredzēti lai uzsūktu lieko mitrumu un neitralizētu spīdumu, bet neizjaucot sejas grimu.
Atšķirībā no BB sūkļa, šīs ir jālieto sausā veidā, bet pēc lietošanas jāizmazgā ar speciālajām ziepītēm, vai jebkurām citām maigām ziepēm ( es lietoju sejas ziepītes) tad jāizžāvē un ir gatavs atkārtotai lietošanai.

Produkta plusi
Baudāms iepakojums
Labs spogulītis
Atkārtoti lietojams
Pilda solījumu absorbēt lieko spīdumu

Produkta mīnusi
Vidēji augstā cena, salīdzinot ar absorbējošajiem papīrīšiem

Produkts darbībā: Lietojot viņš ir parocīgs, diezgan ērts, varbūt ne pats diskrētākais produkts, jo spilgti rozā krāsa ir ļoti labi pamanāma. Savas funkcijas veic labi, piepresējot un pielabojot arī tonālo krēmu, diezgan parocīgs lietojot pie deguna spārniem, kā arī, zem acu rajonā ar to pielaboju makeup.
Savas funkcijas pilda, kaut arī ir mazliet neierasti to izmantot, kopumā labs produkts

Tikai atklāts paliek jautājums, vai es vēlēšos iegādāties jaunu produktu, kad šis būs nolietojies? Ja būtu iespējams iegādāties atsevišķi šos sūklīšus, tad iespējams, ka jā..
Cenu kategorijā uzvar absorbējošie papīrīši.

Lai forša diena!
Ilze


*testa produkts

1 komentārs

  1. Sev esmu sapratusi, ka šis man nav vajadzīgs. Mani tīri apmierina parastie papīrīši :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma