Meklē blogā

Kiehl`s Butterstick lūpu balzāmi ar spf25

Čaviņ, meitenes!

Guvu iespēju izmēģināt jaunos lūpu balzāmu no Kiehl`s Butterstick kuru sastāvā ir kokosa eļļa un citrona eļļa,  šis ir divas eļļas, kuras ļoti labi kopj lūpu ādu, viena pateicoties savām mitrinošām, mīkstinošām īpašībām, bet citronu eļļa ir dziedējoša, bet man radās sajūta, ka tā padara lūpas pufīgākas,  rieviņas un līnijas tiek piepildītas un kļūst mazāk izteiktas.


Abi šie Kiehl`s Butterstick lūpu balzāmi sver 4.gr un satur  SPF25, kas ir ļoti labi, nezinu, vai jums tā ir gadijies, bet vasarā man ir sanācis mazliet apsvilināt lūpas uzturoties saulē. Lūpu āda ir ļoti jutiga, tāpēc šāda veida aizsardzība ir ļoti vērtīga. ( kā ar jums? Vai lietojat lūpu balzāmu ar spf vai bez? )
Citrona garša ir tā ko es sagaršoju, kad lietoju šos lūpu balzāmu ( jūs ar?) garša ir mazliet saldena un tā netraucē, drīzāk ir pluss, jo bieži vien tas ir tas, kas iztrūkst lūpu balzamos.

Jāsaka, ka laba sastāva mīlētajiem šajos balzamos ir daudz un dažādas eļļas, šea sviests un skvalāns, kas izsenis ir pazīstams ar savām atjaunojošām īpašībām un izcilo barošanu. Manas lūpas šo balzāmu burtiski apēd, tāpēc dienas laikā man prasās uzklāt atkārtoti.
Tie kas mani zin un pazīst, man tiešām nepatīk lūpu balzāmu ar toni - jo parasti tie ir visai neveiksmīgi, tāpēc no tiem izvairos kopumā.. Nācās sevi piespiest notestēt šo balzāmu ar toni  un varu teikt tiešām labus vardus par izvēlēto, dabisko toni, kas sakrīt ar manu lūpu ādu, varbūt padarot tās mazliet izteiksmīgākas, bet nezaudējot to, kāpēc lietoju lūpu balzāmu - jo negribu lietot lūpu krāsu!
Sajūtās un pieskārienā iepakojums smagāks, kā ierastie lūpu balzāmi, pieskārienam patīkams, matēts, maigs un vāciņš ir skrūvējams, kas ir laba ideja, jo es bieži vien pazaudēju lūpu balzāmu vāciņus savā kosmētikas maciņā vai somā.

Par plusiem
SPF 25
Dabīgās eļļas
Skrūvējāmais vāciņš

Par mīnusiem
Prasās atjaunot dienas gaitā, jo sasūcās lūpās

Produkta sastāvs: AVOBENZONE 3%
OCTINOXATE 6%
OCTOCRYLENE 6%
COSMETIC INGREDIENTS 
COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL
BEESWAX
EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL
BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER
THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER
HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES
COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX
GARCINIA INDICA SEED BUTTER
SQUALANE
LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL
HYDROGENATED VEGETABLE OIL
CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL
PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL
LIMONENE
TOCOPHEROL
XIMENIA AMERICANA SEED OIL
CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL EXTRACT
STEVIA REBAUDIANA EXTRACT
ALUMINA
PEG-8
LAUROYL LYSINE
GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL
CITRAL
ASCORBYL PALMITATE
CITRIC ACID
ASCORBIC ACID


Mans viedoklis: Uzskatu, ka šīs būs super produkts vasarai, jo ļoti ātri sasūcās un netraucē lietot lūpu krāsas, spīdumus virs šī balzāma. Ļoti patīk sastāvā esošais SPF 25!

p.s ja Tev ir pirmā dzirdēšana par Kiehl`s zīmolu, droši dodies uz  jaunatvērto T/c Spice veikalu, kur noteikti gūsi visu tev nepieciešamo informāciju, kā arī, viņi ir ļoti dāsni uz paraudziņiem - ieej, paskaties, ja ir interese. Tā vari atrast sev piemērotu produktu vai produktu līniju neriskējot ar liekiem izdevumiem, jo pirms pērc - mēģini.

Lai forša diena
Ilze

*testa produkts

2 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma