Meklē blogā

Atsauksme Make up For Ever Matētās, mirdzošās acu ēnas

Sveicieni šodienā!

Vēlējos padalīties ar atsauksmi par zīmola produktiem, kurš ir pietiekami populārs un bieži vien daudziem tas ir savā ziņā ir kvalitātes standarts uz kuru tiekties. Pirms kāda laika iegādājos divas Make up For Ever (MUFE) matētās ēnas, kuras man bija aktuālas jo vēlējos izveidot pilnvērtīgu grimu ar nesen nopirkto MUFE limitēto Ziemassvētku paleti.

 Šajā paletē vairāk dominēja mirdzošās ēnas, kuras gan ir ļoti skaistas un tiešām krēmīgas, bet tomēr, uzskatu, ka tās labāk lietot kombinācijā ar skaistu matētu pamatu. Mirdzošo ēnu tekstūra ir ļoti pigmentēta,  klājot ar otu rodas sajūta itkā tās būtu mitras, tāpēc vislabāk izskatās uz gaišāka vai tumšāka pamata.
Iegādājos sev tuvos un skaistos toņos, violetā vēsā apakštonī un skaistā bordo tonī, kuru biju noskatījusi jau tad, kad apguvu vizāžu.
Katra produkta daudzums ir 2gr, kas ir ļoti daudz ņemot vērā, ka pašas ēnas patēriņš ir minimāls, jo tā ir ļoti pigmentēta, viegli pārnesās uz otas.

Tonis  brūngani vēsi violets (M-546), gaišs, lielisks tonis caur kuru veidot pārejas uz tumšākiem toņiem, lieliski pludinās, pārklāj vienmērīgi neveidojot pleķus vai "caurumus" .Tomēr par šo MUFE toni varu teikt tikai to labāko, ātri ērti un bez liekas piepūles.

Otrais tonis, kurš burvīgā violetā plūmju (M-928) tonī varu teikt to labāko, tomēr, viņu pludinot ir vairāk jāpacenšas, lai veidots vienmērīgs pludinājums, lieliski noder, kombinācijā ar neitrālajiem pludināšanas toņiem.


Skaistā limitētā palete palete ideāli piemērota svētkiem, kā arī mirdzošai ikdienai.

Paletes pigmentācija ir ļoti laba, tomēr, jāsaka, ka mazliet viņi atgādina pigmentus nevis ēnas to klasiskā izpratnē.  Paletē kopumā ir deviņas ēnas, katra  ēna1,5gr. Vislabāk sevi izpauž kombinācijā ar matētiem pamata tonīšiem, neuzskatu, ka šīs mirdzošās ēnas būs viegli izpludināt tikai kā vienu toni pa visu plakstiņu. Iespējams dēļ mazliet neierastās, ļoti izteiksmīgās pigmentācijas, blīvuma un viegli "mitrās" konsistences. Nē, es nesaku, ka viņas nepludinās, tikai salīdzinājumā ar matētajām ēnām  ir jāuzklāj mazliet savādāk. Pamanīju, ka ņemot ļoti mazu daudzumu uz sintētiskās otas un uzslāņojot slāni, pa slānim ir iespējams iegūt labi iztušētu toni.


Toņi : Melns S-102; Balts Me-122; Šampānieša  D-522; Pelēks Me-108; Tumši zils I-220; Tumši brūns Me-614; tumši zaļš hameleons ME-302; Gaiši brūns,zeltains apakštonis D-712; Madžentas violeti rozā Me-912 , kas tiek klasificēta kā vaigu sārtums.
Mirdzošie toņi tiešām ļoti mirdzoši un skaisti, lieliski kombinācijā arī ar satīna ēnām, melnais, matētais tonis (S-102) noder lai piedotu grimam dziļumu, gluži, kā visas MUFE matētās ēnas lieliski pludinās.
Viens no maniem mīļākajiem toņiem ir violeti rozā (M-546) tonis, kurš tik fantastiski izceļ manu zilo acu krāsu, ideāli, kā akcents uz kustīgā plakstiņa. Īpaši labi kombinācijā ar matēto violeti sārto toni (M-928) izskatās tumši zaļais tonis radot neparastu kombināciju. Šampanieša ir ļoti klasisks un ejošs ikdienas ( mazliet vairāk ) tonītis, kurš atdzīvina grimu.

Manas sajūtas lietojot: Ēnas ļoti labi pludinās, man patīk izmantot dabisko sariņu otas ar šīm ēnām, jo tās paņem pietiekami daudz produkta, lai pilnvērtīgi izpludinātu vajadzīgo ēnu daudzumu. Matēto ēnu struktūra ir ļoti smalka maluma, tāpēc ideāli iztušējas, bez nekādas piepūles.  Mirdzošās ēnas labi sadarbojās arī ar sintētiskajiem sariņiem, var uzslāņot, lai panāktu piemērotu intensitāti.
Es noteikti iesaku izmēģināt matētās acu ēnas, kā arī uzmest acis kādam no mirdzošajiem toņiem, ja pamanāt ko unikālu un tieši kā jums radītu.

Piemērā bilde no pasākuma, kur esmu uzklājusi matētos toņus, kombinācija ar mirdzošo


Lai skaista diena!
Ilze


3 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma