Meklē blogā

Mani MAC pirkumi un Stockmann skaistuma vakars

Sveicieni šodienā!
Vēlējos padalīties ar saviem pirkumiem, kurus iegādājos Skaistuma vakarā T/C Stockmann, kā arī padalīties ar ieteikumiem,  ko iegādāties ar lielisko klientu atlaidi skaistuma dienās līdz pat 19.Novembrim.
Šobrīd intensīvi norit Stockmann skaistuma dienas, kurās klienta kartes īpašnieki gūst lielisku iespēju iegādāties produktus ar labu atlaidi, kā arī izmantot -20% atlaidi viena produkta iegādei.
Manuprāt tas, ka šajā piedāvājuma ietilpst arī MAC produkti ir ļoti patīkami, jo šajā  limitētajā ziemas kolekcijā no MAC ir daudz brīnišķīgu produktu, kurus iegādāties. Mirdzošas ēnas, izgaismotāji, bet pats interesantākais tie ir produktu komplekti, kuri tiek piedāvāti par ļoti izdevīgu cenu.
Tas nav brīnums, ka tieši Skaistuma vakarā iegādājos komplektu no MAC Ziemas kolekcijas ( MAC Snow Ball Collection), kurā ietilpa ļoti skaists maciņš, lūpu krāsa sārtā tonī, kas tik ļoti atgādina slaveno russian red lūpu krāsas toni, tikai ir daudz mitrinošāks. Lūpu krāsa ir satīna finišā, bet diezgan noturīga, komfortabla nēsājot, viegli mitrinoša. Lūpu zīmuli, skaistā vēsi sarkanā tonī, kura noturība ir izcila, jo jau paspēju to notestēt kādā saviesīgā pasākumā. Lūpu spīdumu, kurš ir pietiekami pigmentēts, lai to varētu nēsāt vienu pašu, neuzklājot lūpu krāsu.

Papildus šiem produktiem iegādājos arī otu tīrāmo līdzekli, par kuru gan veidošu atsauksmi, kad būšu izmēģinājusi uz visām savām otām. Pirmie iespaidi ir ļoti labi, jo lieliski tika galā  attīrot  dabisko sariņu acu ēnu otiņas.


No lielajiem jaunumiem beidzot Latvijas tirgū ir ienācis Tom Ford un šobrīd ir iespēja apskatīt klātienē ikoniskos produktus, par kuriem dzirdētas tik labas atsauksmes! Tai skaitā viņu krēmīgās lūpu krāsas, spīdumus, kurus apskatīju Skaistuma vakarā, kurā izlēmu piedalīties.
Manas acis piesaistīja, ne tikai dekoratīvā kosmētika, bet ari Kiehl`s produkti un Elemis produkti, kuru iegāde ar  -20% atlaidi ir tīrā bauda.
Šogad  priecēja arī Gucci jaunā aromāta Bloom stends, kurš ieveda sapņainā vasaras noskaņā, gluži kā pats aromas, kas liek atcerēties siltas vasaras saldās notis. Tiem, kuriem patīk ziedu aromāti, domāju, ka šīs būs īpaši interesantas smaržas, jo kaut arī klasiskas, tās sevī caurvij nebijušas notis.

Lielisku piedāvājumu bija sagatavojuši Lancome un YSL pārstāvji, dodot iespēju personificēt iegādāto lūpu krāsu - iegravējot tajā savu vārdu. Uzskatu, ka tā ir burvīga dāvana un kalpo kā mīļš uzmanības apliecinājums sev tuvam un mīļam cilvēkam. Kaut arī man ļoti patīk YSL lūpu krāsas, tomēr šoreiz atturējos, kaut gan ja man būtu zināms tāds tonis, kas tiešām patiktu manām draudzenēm kurām tuvojās dzimšanas diena, es būtu izmantojusi šo iespēju.


Pasākumā priecēja gan dzīvā mūzika, gan arī loterija, kurā piedalījās ikviens, kurš veica pirkumu skaistuma vakarā.


Kā īpaša odziņa uz saldas tortes bija sievišķīgā apakšveļas modes skate, kur patiesi izmeklēti, skaisti un graciozi tika atrādītas jaunākās apakšveļas kolekcijas sārtos, melnos un klasiski baltos toņos.


Izbaudot skaisto vakaru kopā ar bloger kolēģēm baudīju Moet šampānieti patiešām viegli pārskatāmajā Hugo Boss sieviešu nodaļā, kura sastāda 103 m2, kas izpauž viņu  shop-in-shop konceptu.

Vakars bija ļoti pozitīvs un jauks, atlaides priecēja un noteikti ieteiktu iegriezties  skaistuma dienu laikā, izmantojiet savu -20% atlaidi uz kādu no lieliskajiem zīmoliem.

Lai skaista diena!
Ilze

1 komentārs

  1. PaldiesKaut ka paskraeju garam Tom Ford lūpukrāsām-skaisti toņi!!! Paldies!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma