Meklē blogā

Atsauksme LookIncredible Deluxe Beauty box Novembris

Sveicieni šodienā!

Pēc ilgas gaidīšanas mana atsauksme par Lookincredible deluxe beauty box ir klāt!

Pagājušā mēneša kastīte lika vilties, tāpēc, kā jau ierasts, šajā kastītē ir ielikti daudz  labāki produkti - izskatās, ka tā ir tādā kā shēma. Bail domāt par to, kāda būs Decembra kastīte, ja jau reiz šī ir diezgan laba...
Šī skaistuma kaste iepriecināja ar  95 mārciņu vērtiem produktiem, kuri bija diezgan interesanti, jo nebija nācies izmēģināt šāda veida produktus no šajā kastītē pārstāvētajiem zīmoliem.

Mirguļojošais brīnums hologrāfiskajā kastītē, kārums lūpu spīdumu mīļotājiem Huda Beauty Lip Strobe - Ritzy lūpu spīdums, kuru var lietot vienu pašu vai kombinējot kā topu uz mīļākās lūpu krāsas. Šo zeltaino, mirdzošo toni es lieliski iedomājos kombinācijā ar sārto, sarkano lūpu krāsu tā radot svētku noskaņu.

Benefit High Bean Compexion Enhancer - izgaismojošais krēmveida produkts, kuru uzklāt uz jau esošā tonālā krēma vai piejaukt to klāt tonālajam līdzeklim. Uzskatu, ka šis ir ikonisks produkts, kurš lieliski sadarbosies ar sausu/ kombinētu un normālu ādu. Šo skaistuli atdāvināšu draudzenei, kurai ir normāla āda jo mans taukainais ādas tips nemīl krēmveida izgaismotājus.

Viens no interesantākajiem combo, ko esmu redzējusi BareMinerals Volumizing Mascara  Duo komplekts, kurš sastāv no divām skropstu tušām. Cik saprotu tad viena ir kuplinoša, bet otra pagarinoša un palīdz piekļūt pat vismazākajām skropstiņām, tās nokrāsojot. Piebildīšu, ka iepakojums ir ļoti skaists, mirdzošs ar svētku noskaņu. Neesmu mēģinājusi BareMinerals skropstu tušās, bet pēc kāda laika būs jāizmēģina, šobrīd paralēli lietoju četras tušas, vērt vaļā piekto - nebūtu prāta darbs.
Tāpēc atsauksme sekos vēlāk.

Produkts no Too Faced silda sirdi, īpaši, ja tas ir acu zīmulis, kuru neesmu izmēģinājusi. Tomēr šī zīmola lūpu zīmuļi ir tik noturīgi, komfortabli un forši, ka domājams, acu zīmuļi būs kaut kas izteikti labs.  Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner tonis ļoti veiksmīgs- pelēcīgs grafīts, kas lieliski sader ar manām zilajām acīm. Klājums ļoti maigs, patīkams

Šī mēneša skaistuma kastīte ir ļoti izdevusies, labi produkti, pietiekami skaļi zīmoli, lai būtu interesanti izmēģināt.

Kā jau pamanījāt, es šo kastīti pasūtu jau ļoti ilgi ( vairāk par gadu) šeit te https://lookincredible.co.uk

Lai skaista diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma