Meklē blogā

Atsauksme Maybelline Matte Metallic Lipstick

Sveicieni šodienā!

Metāliskais trends  droši iesoļo šajā rudenī un domāju, ka īpaši aktuāls tas kļūs šajā ziemā, kad dabiski gribās ko krāšņāku, spilgtāku un redzamāku, lai izgaismotu drūmo ikdienu. Svētku tuvošanos apliecina ar dzirkstošākām tekstūrām ne tikai apģērbā, bet arī  makeup`ā, kas viennozīmīgi man silda sirdi. Es mīlu  metāliskās lūpu krāsas,  dažādos toņos, tās lieliski uzlabo garastāvokli, izceļ mirdzumu ne tikai uz lūpām, bet arī acīs.
Maybelline  dod šādu iespēju caur skaistiem, metāliskiem toņiem, kuri ir mazliet neierasti, bet ļoti interesanti un piesātināti. Noteikti jau zināt, ka es no pieejamajiem zīmoliem īpaši uzsveru Maybelline lūpu krāsu kvalitāti - visas lūpu krāsas no šī zīmola ir pietiekami labā kvalitātē, lai neviltos un pirktu tās atkārtoti.

Metāliskajā kolekcijā Maybelline Color Sensational Matte Metallic Lipstick Latvijas tirgū ir trīs toņi, kuri priecē ar  piesātinātu tekstūru, bet krēmīgu, patīkamu finišu. Lūpu krāsas nav patoloģiski sausinoša, bet lieliski sadzīvo ar lūpām un tējas dzeršanu, kā arī, salātu vai citu vieglu uzkodu lietošanu panes pietiekami labi. Protams, ka pēc šīm darbībām būs jāatjauno lūpu krāsa, bet tā nenoēdīsies no lūpām pilnībā. Nosacīti produkti ir matēti savā krēmā, bet mirdzoši mirdzošajās daļiņās kuras arī veido šo interesanto finišu.


Mani ļoti uzrunāja Maybelline Color Sensational Matte Metallic Lipstick Hot Lava lūpu krāsa, kas ir sārta ar skaistu mirdzošu finišu, izteikti komfortabla, labi piefiksējās uz lūpām. tonis lieliski spēlējās ar dažādiem grimiem, tāpēc  universāla, piemērota arī ikdienai. Šis tonis netraucē ikdienas meikapos jo ir ļoti pieņemams, sārts un patīkami izceļ lūpas.

Ekstrēmākais no visiem  Maybelline Color Sensational Matte Metallic Lipstick toņiem ir 50 Gunmetal tonis, kurš ir pelēki sudrabains! Daudziem šāds lūpu krāsas tonis vairāk saistās ar  masku balles grimiem, bet man ļoti patīk. Praktiskais moments - vari izmantot melno acu laineri, kā lūpu laineri!


Mazliet piezemētāks, metālisks tonis Maybelline Color Sensational Matte Metallic Lipstick 35 Steel chic vēsi brūnais, metāliskais pigments ir viens no tiem, kuru vari nēsāt ikdienā, neradot pārmērīgu  uzmanu, tomēr lieliski pievelkot ar interesanto, metālisko finišu. Iesaku izmantot dažādu toņu rozā lūpu lainerus uz kuriem uzslāņojot šo neitrālo, vēso toni iegūsi pārsteidzošu rezultātu.

Vienojošais šajās lūpu krāsas : Metālisks mirdzums, komforts, patīkams vaniļas  aromāts, vidēja noturība, laba cena.

Kam es iesaku šo lūpu krāsu?
Visiem, kas grib paspēlēties ar metālisko trendu, bet negrib tajā ieguldīt pārmērīgi daudz līdzekļus.

Es biju pārsteigta cik komfortabls ir 👑Nyx cosmetics total control drop foundation tonālais krēms! Šodien uzklāju agri un viņš nodzīvoja uz manas sejas ādas līdz vēlam vakaram, kas priekš taukaina ādas tipa ir wow! 😍🔝 p.s bilde #nofilter & bildeta vakarā 💄Uz sejas : Nyx cosmetics total control drop foundation 💄Nyx cosmetics translucent powder 💄Urban decay eyeshadow primer potion 💄 NYX Professional Makeup Contour Intuitive #Amplify #Jewel Queen 💄L'Oreal Voluminous Lash Paradise Mascara 💄NYX' Cosmetics Cake That Powder Eyeliner 💄Maybelline metallics #hotLava 💄Maybelline Master Blush Color & Highlight kit #maybelline #loreal #lashparadise #mascara #contourintuitive #totalcontroldropfoundation #urbandecay #primerpotion #masterblushcolor #Highlightkit #bbloggers #latvianblogger #lvbblogger #translucentpowder #Nyxprofessionalmakeup #nyxcosmeticsbaltics @nyxcosmetics_baltics #makeuplookoftheday #makeuplook @lorealmakeup @maybelline
A post shared by Ilze Līkuma (@sieviskiba_makeup_angel) on
Kur iegādāties? Esmu pamanījusi https://www.1a.lv  interneta veikalā, bet vai viņas ir Drogās?

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma