Meklē blogā

Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion šampūns, matu maska, balzāms

Sveicieni šodienā.

Dažeiz ir tādi produkti, kurus testējot ir nepieciešams laiks, lai saprastu un uzķertu produkta plusus un mīnusus. Lai cik tas nebūtu savādi, visilgāk man patīk testēt tieši dabiskos līdzekļus, tādus kuru sastāvā ir vairāk ekstraktu, dabisko eļļu, ziedu ekstraktu utt. Esmu pamanījusi ka dabiskie produkti sevi atklāj pamazām, iedarbība uzkrājās un tikai pēc laika spēj saprast, kāds ir tas rezultāts ko sniedz šis produkts.

Iepazinos ar Botanicals matu kopšanas produktiem, kuri bagātināti ar dabiskām eļļām, ekstraktiem, lai rūpētos par dažādiem matu tipiem un nodrošinātu tiem bagātīgu kopšanu

Sausiem matiem tā ir Safflower Rich Infusion, kas bagātināta ar safloras eļlu un palīdz veldzēt pat pašus sausākos matus.

Novājinātiem, plāniem, smalkiem matiem Coriander Strength Cure, ar koriandra eļļu,kura palīdzēs samazināt matu lūšanu un sniegs apjomu matiem.

Nepaklausīgiem, krāsotiem matiem Geranium Radiance Remedy ar gerānijas eļļu, kura savaldīs un padarīs viegli ķemmējamus, veidojamus matus.

Par manu testa un atsauksmes objektu kļuva tieši Sfflower Rich Infusion sērija, kura paredzēta sausiem matiem. Tie bija Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion šampūns un resh Care Safflower Rich Infusion matu maska.
Pati Botanicals kolekcija ir ļoti forša, gan sastāva ziņā, gan rezultāta, bet es neizprotu, kāpēc  tik ilgstoši neradās noteikts viedoklis ar ko padalīties.
Vismaz kādu laiku nespēju to saprast, līdz atskārtu, ka šoreiz vainīgs  mans matu tips, kurš  ir diezgan specifisks, jo ir dabiski, nekrāsotie mati, kuri ir atauguši un ir matu gali, kuri ir krāsoti.
Šāda kombinācija ir diezgan problemātiska, jo matu šampūnam ir jābūt pietiekami vieglam, lai netaukotu matu saknes, bet matu maskai vai balzāmam jābūt barojošam.
Tomer, tā kā man testēšanā tika matu šampūns sausiem matiem, tas pēc vairākām mazgāšanas reizēm pārmērīgi piepildīja matus un tie kļuva smagnēji. Manas sajūtas bija dalītas, jo pēc šim  matu mazgāšanas reizēm matu gali izskatījās ļoti labi.
Noliku matu šampūnu maliņā un lietoju savu ierasto produktu, ar kuru viss bija lieliski, tikai matu gali sāka niķoties, spuroties un vairāk savelties. Centos lietot kombināciju mans šampūns + Botanical matu maska, tomēr šādā kombinācijā neguvu tik izteiktu rezultātu. Pati matu maska ir viegla, izskatās, ka uzsvars tiek likts tieši uz šampūnu, nevis matu masku, kā tas būtu gaidāms.
Matu maska vairāk piemērota visiem matu tipiem, jo ir diezgan viegla, nogludinoša maska, kas burvīgi smaržo, tieši tā, kā jau visas viņu maskas - dabiski un skaisti.
Beidzot esmu izlietojusi visu iepakojumu un varu teikt, ka produkta plusi viennozīmīgi ir jūtami, bet arī mīnusi, kuri ir dēļ mana specifiskā matu tipa. Varbūt jūs domāsit, kāpēc tā cīnīties, lai šampūns strādātu ? Jo man patika produktu sastāvs, iepakojums, smarža un nogludinošais efekts.

Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion  plusi:

Pakāpeniski uzkrājās matā, to nogludinot, piepildot
Lieli iepakojumi 400ml šampūns
Ērti dozējams produkts
Jauks aromāts
Mati paliek mīksti un vieglāk ķermējami

Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion mīnusi:

Pakāpeniski uzkrājās matā ( mani nekrāsotie mati tiek pārslogoti)

Secināju, ka šis šampūns ir labs, tad, ja tev ir krāsoti mati visā to garumā, tad gan iegūsi piepildītus, veselus, nogludinātus matus.  Tomēr, ja tev ir  līdzīga matu specifika kā man, tad šo produktu vari lietot vairākas reizes nedēļā kombinējot ar savu ierasto šampūnu. ( vienu mazgāšanas reizi ierastais šampūns, trīs Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion tt.) šādā kombinācijā mati netiek pārslogoti, bet skaisto, nogludināto matu galu efekts tiek saglabāts.

Botanicals Safflower Rich Infusion balzamu atdevu mātei, jo viņai ir izteikti sausi mati visā garumā. Viņa ir stāvā sajūsmā par produktu, jo ir vidēji īsu matu īpašniece. Viņa katru dienu ieveido matus, pakļauj dažādām nelabvēlīgām ietekmēm- kā karstums, ieveidošanas līdzekļi. Viņa tā slavēja produktu, ka iespējams, došu tam vel vienu iespēju sadraudzēties ar maniem matiem.
Tāda ir mana pieredze, atsauksme par Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion sēriju, kāda ir Jūsu pieredze? Esat mēģinājuši kādus produktus no šīs sērijas? Vai patika?
Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma