Meklē blogā

Atsauksme Nyx Professional Makeup In Your element Metal

Sveicieni šodienā!

Jau kādu laiciņu atpakaļ iegādājos skaisto NYX Professional Makeup acu ēnu paleti no In your Element kolekcijas. Šajā limitētajā, elementu kolekcijā ir  visi elementi, ūdens, gaiss, zeme, uguns un metāls, kas ir veltīti katram elementam, tēlaini atspoguļojot šo elementu krāsas acu ēnu paletēs. Cik es saprotu, tad šo palešu unikālā, kvalitatīvā formula ir iemesls tam, ka cenu kategorija ir mazliet augstāka un sastāda 31 euro par paleti.

 Es izvēlējos iegādāties Metal paleti kurā pilnīgi visi toņi ir ar metālisku finišu. Šajā paletē nav matēto ēnu, bet tas ir ideāli ņemot vērā, ka matētās ēnas ir tā bāze, kas ir katra makeup mīļotāja pamata arsenāls. Toties metāliskie toņi tas jau ir deserts, bez kura var iztikt, bet nu ļoti negribās atteikties- īpaši, ja viņi ir tik mirdzoši un skaisti.


Nyx Professional Makeup In Your element Metal paletē ir 12 dažādu toņu, katra ēna 1,4gr, kas ir pieklājīgs apjoms, ēnu derīguma termiņš ir 24. mēneši. Paletei ir pieklājīgs, labas kvalitātes spogulis. Ēnas ir apzīmētas ar cipariem, ne nosaukumiem, kas manuprāt ir ērti ( vismaz, lai tās aprakstītu jums ;) ) palete tiek klasificēta kā acu ēnu un pigmentu palete.
Acu ēnu konsistence uz tausti ir tik krēmīga, ka liekās pat mazliet mikla, tās ir diezgan blīvas konsistences, bet vislabāk savu pigmentu atdod klājot ar pirkstiem,  vai sintētisko, plakano otiņu.
Klājot uz plakstiņiem uzvedās vairāk kā pigmenti, nevis kā klasiskas ēnas -tieši ar to ir jārēķinās, jāuzklāj tap- tap veidā, iztušējot ar plakano otu, tā mazināsi produkta biršanu. Vari piefiksēt ar setting spray uzsmidzinot to uz otas pēc produkta paņemšanas uz otas - tad klājot iegūsi piesātinātāku, blīvāku ēnu klājumu un izteiktāku mirdzumu.


Parunāsim par pašiem Nyx Professional Makeup In Your element Metal toņiem

1,5,9 nr  vislabāk izskatās uzklātas uz gaišākas vai tumšākas ēnas, tā vislabāk parāda savu īpašo mirdzumu, kura mirguļo neparastā nokrāsa un lieliski izceļ jebkuru ikdienas grimu.
Nr. 3, 7,6,10,11  toni ir pietiekami pigmentēti lai tos lietotu  arī bez  tumšākas bāzes, tās lieliski iederēsies kā izteikts akcents uz kustīgā plakstiņa  vai arī tumši pelēkais kombinējot ar smokey tipa acu grimu piešķirs dziļu, metālisku efektu.
Nr. 2 ir tas skaistais, perfektais šampanieša tonis, kurš tik lieliski iederas ikdienas grimos, klājot to pa visu plakstiņu vai tikai uz kustīgās plakstiņa daļas - izcels, izgaismos un ļoti sievišķīgi akcentēs pat pašu minimālāko grimu.
Nr. 8 viens no īpaši skaistajiem toņiem, kuriem ir mazliet duohroma mirdzuma efekts,  Vidusjūras zilgani zaļās jūras noskaņā iepeldēsi trako ballīšu ostā un noteikti būsi vakara karaliene ja to kombinēsi ar skaisto Nr. 7 zelta toni vai padarīsi to noslēpumaināku ar Nr.12 un  Nr.1 caurspīdīgo mirdzošo lavandas toni.
Nr. 4 tonis ir mans favorīts, burvīgs plūmju tonis, kas lieliski kombinejas ar jebkādām ēnām, īpaši patīk sārtas ēnas, kas vel vairāk padziļina šī toņa mirdzumu, starojumu. Lieliski vari paspēlēties ar  4 un 9 toņa kombināciju un 11 toņa akcentu uz apakšējās skropstu līnijas
Šeit redzama pirmā līnija 1,2,3,4 tonis
Otrā 5,6,7,8 toņi 

un pēdējā rinda 9,10,11,12

Galējā atsauksme par Nyx Professional Makeup In Your element Metal paleti: lieliska palete, ja ir nepieciešami metāliskie toņi, kuru kombinācija ir gan klasiska, gan neparasta, pietiekami populāra, lai būtu pielāgojama klasiskiem grimiem. Tomēr es uzskatu, ka šī palete ir tiešām tiem, kuri vēlās arī neparastus metāliskus toņus. Iesākumā izjutu vieglu acu kairinājumu, bet tas pārgāja, iespējams, ka tas nebija no paletes, bet gan no skropstu tušas. Jārēķinās ka ēnas klajās kā pigmenti, jāizmanto plakanās otas, vai pat klasiskos  aplikatorus, lai iegūtu izteikti blīvu klājumu. Protams, visērtākais ir klāt ar pirkstiem, ja tas ir parocīgi - tad iegūsi ļoti labu efektu. Lieliska vakara, ballīšu palete jo mirdzums sevi atver vakara gaismas/ tumsas rotaļās.

Vai es iegādātos šo paleti atkārtoti? Noteikti ka jā! Man patīk neparastie toņi, tie ir tie, kuri piesaistīja un joprojām notur manu uzmanību pie šis skaistās, metāliskās paletes.

Lai skaista diena!
Ilze



1 komentārs

  1. Jā palete tiešām ir kolosāla,par tap tap neiedomājos un arī samitrināt otiņu! Tagad zināšu! Paldies Ilzīt!!!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma