Meklē blogā

L´Oréal Paris True Match Minerals minerālais pūderis

Sveicieni šodienā!

Jau kādu laiku veikalu plauktos vari atrast L'Oréal Paris True Match Minerals - Minerals Foundation minerālie pūderi ar dabiskiem minerāliem tādiem kā: varš, bors, kalcijs,mangāns, magnijs, kalonīns un cinks, kuri dabiskā veidā uzlabo ādas stāvokli, izlīdzina toni. L'Oréal Paris True Match Minerals sastāvā esošā mica izgaismo, atdzīvina ādu, bet Titanium Dioxide sniedz SPF 19 aizsardzību.
Organiskie minerālpigmenti uzlabo ādas izskatu un neaizsprosto poras, viņi esot ieteicami arī jutīgai un problemātiskai ādai, jo uzlabo gan ādas izskatu, gan veselību.

Šie minerālie pūderi ir jālieto tonālā krēma vietā, jo principā tie ir tonālais krēms tikai pūdera formā. Iespējams, ka kāds var tos sajaukt ar klasisko pūderi un tāpēc nesaprast uzklāšanas veidu. Ja klasisko pūderi mēs izmantojam lai nostiprinātu grimu, tad minerālo pūderi klājam uz ādas, vai ar bāzi, ja ir tāda nepieciešamība un iegūstam perfektu toni dabiskā veidā.
Minerālā pūdera stiprās puses ir liela sedzamība. Tomēr ar sedzamību ir iespējams variēt,  ja vēlamies vieglāku pārklājumu izmantojam pufīgāku otu vai pūdera otu, ja vēlamies pilnu sedzamību lietojam kabuki tipa otas.

L'Oreal Paris True Match Minerals Foundation pieejamie toņi:  1.R/1.C Rose Ivory; 1.D/1.W Golden Ivory; 3.N Creme Beige; 4.D/4.W Golden Natural; 6.N Honey 

 Es novēroju, ka atverot šo iepakojumu pirmais, kas man pietrūka ir kabuki tipa otiņa, kas lieliski izlīdzētu uzklāšanā, vislabāk ja tāda būtu komplektā ar šo minerālo pūderi, izmantoju savā kolekcijā esošās otas un uzklāšana neradīja nekādas problēmas.
Pats pigments ļoti atgādina Bare Minerals minerālo pūderi, bet šis nav tik mirdzošs, kā Bare Minerals produkts, kas ir ļoti labi, jo iepriekšminētais mani neuzrunāja tieši dēļ pārmērīgas mirdzēšanas. Šis minerālais pūderis ir gandrīz matēts, bet uzklājot uz ādas tas perfekti atdzīvina ādas toni neradot smagnēju sajūtu. 1.D/1.W Golden Ivory; mans dabiskais ādas tonis, bet ar  3.N Creme Beige palīdzību konturēju.

Manas atsauksme lietojot šo produktu: Uzskatu, ka šis produkts ir piemērots visiem ādas tipiem, tomēr vislabāk izskatīsies uz normālas, kombinētas ādas. Uz manas taukainās ādas parādījās izteikts mirdzums pēc  5h, kas  ir viduvējs radītājs. Taukainas ādas īpašnieces mani sapratīs, katram tonālajam līdzeklim ir savs veids, kā tas izpaužas uz taukainas ādas. Šis līdzeklis noturējas godam 5h un pēc tā sejas āda nekļuva taukaināka, drīzāk radās vajadzība noņemt lieko ar matējošo papīrīti.  Pēc liekā sebuma noņemšana minerālais pūderis izskatījās ļoti labi. Tonālais- pūderis klājās ļoti plānā kārtiņā, tā nepārslogojot ādu, nejutu nekādu kairinājumu, ļoti patīkama, viegla un komfortabla sajūta. Uzskatu, ka priekš manas ādas tipa šis ir ikdienas produkts, kad negribās pārmērīgi censties ar produktu uzklāšanu.

 L´Oréal Paris True Match Minerals caurspīdīgais birstošais minerālpūderis  ir ļoti smalka maluma pūderis, ko vari izmantot dažādiem mērķiem. Iespēja to klāt vienu pašu lai uzlaboju sejas ādas struktūru, vai izmanto kā nostiprinošo pūderi virs grima.
Patīkami klāt ļoti smalka maluma pūderi un L´Oréal Paris True Match Minerals ir viens no tiem, īpaši smalka maluma produktiem. Pūderis  perfekti nostiprina grimu zem acu zonā, tas neiesēžas mīmikas krunciņās, bet tās viegli aizpilda, atstaro gaismu un koptēls ir svaigs, jaunavīgāks.
šis ir ļoti labs produkts, ja meklē tieši tādu pūderi, kas ir ļoti nemanāms, labi sadraudzējās ar ādu, neradot iekaisumus piefiksē grimu.

Attēlā redzams, ka vienā puse ir uzklāts L´Oréal Paris True Match Minerals pūderis, bet otrā nav - var redzēt, cik viegli un dabiski tas uzlabo ādas struktūru, maskē neplnības. ( p.s uzklāts tajā pusē, kurā turu rokās pūdera iepakojumu)


Secinājumi: Noteikti iesaku L´Oréal Paris True Match Minerals caurspīdīgo birstošo pūderi zem acu rajona konsīlera piefiksēšanai. Sausai/ Normālai/ Kombinētai ādai lieliski noderēs minerālais pūderis ar toni.

Produkta cena:15,99~

Lai skaista šī diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma