Meklē blogā

Atsauksme MITOMO sejas maskas Snail + EGF Syn-Ake +EGF

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar pēdējā laikā izmēģinātajām Mitomo sejas drāniņ-maskām, kuras tik aktīvi iekarojušas ari Latvijas tirgu. Atceros, kā pirms pāris gadiem šāda veida produkts bija vairāk ekstra, nevis norma, tad pamazām, pateicoties individuāliem uzņēmējiem viņas kļuva populārākas un pieejamākas. Tagad jau šāda veida maskas ir sastopamas katrās vietējās Drogās, interneta veikalos un lielveikalu stendos.
Āzijas trends skaistumkopšanā ir kas jauns, kaut arī - gliemežu, alvejas un citi ekstrakti jau kādu laiku tiek aktīvi piedāvāti dažādos sejas krēmos, ķermeņa produktos, tomēr drāniņ maskās tas sniedz tūlītēju efektu, varbūt tieši tāpēc  šis produkta veids ir kļuvis tik populārs.
Ērtums ir viens no lielākajiem plusiem lietojot šāda veida sejas maskas, lieliski paķeramas līdzi ceļojumos, iemetamas somiņā un perfekti sagatavotas lai sniegtu ādai pašu labāko - tagad, šeit un uzreiz.

Esmu lietojusi gan Korejiešu sejas maskas, gan Japānas, atzīšos, ka  produkti no šīm valstīm ir ļoti labi un kvalitatīvi, cik saprotu šīs maskas ir ražotas Japānā.
Iegādājos divas Mitomo sejas maskas, lai izmēģinātu un izveidotu jums atsauksmi MITOMO Snail+EGF un  SYN-Ake +EGF  kuras ir paredzētas visiem ādas tipiem.

MITOMO Snail+EGF ir gliemžu ekstrakta maska, kura ir ideāls līdzeklis, lai mitrinātu, veldzētu pat pašu dehidrētāko sejas ādu. Ja vel neesat mēģinājuši, noteikti iesaku izmēģināt, efekts ir tūlītējs un saglabājās divas dienas, kur manai taukainai ādai pat neprasījās sejas krēmu, jo izjutu tik perfektu mitrinošu efektu. Pievienotais EGF  ir līdzeklis, kurš mazina iekaisumus, man kā taukainas ādas īpašniecei tas ir ļoti aktuāls.

MITOMO SYN-Ake + EGF ir  čūskas indes peptīda analogs, kurš palīdz "relaksēt" saspringušos sejas muskuļus, kā rezultātā iegūsti "botoksa" efektu. Praksē tas uzlabo sejas ādas struktūru, tonis ir izlīdzināts, āda izskatās starojoša un skaista. Mitrinošais efekts ir jūtams, bet arī patīkami redzams viegls liftinga efekts.

Testējot šīs maskas:
Iesākumā ir jāattīra āda, es izmantoju savu mīļāko ādas attīrošo līdzekli no Kiehl`s, kurš pietiekami dziļi attīrīja manas poras, lai āda izskatītos svaiga, veselīga un gatava maskas efektam.
Uz attīrītas nosusinātas ādas uzklāju drāniņ masku un atstāju to uz 40 minūtēm, zinu, ka norādītais laiks ir  no 20-30 min tomēr man patīk paturēt ilgāk, īpaši vakaros, kad nav nekur jāsteidzas. Pēc  norādīta laika beigām, noņemu masku, atlikušo šķirdumu iemasēju sejas/ dekoltē ādā.
Abas maskas ir ļoti klasiskas, bagātīgi piesūcinātas drāniņ- maskas, kuras lieliski atjauno ādu, mitrina un padara to patiesi jaunavīgu, skaistu un mirdzošu.
Varu teikt tikai pašu labāko par šīm maskām, mani tās ļoti pārsteidza, noteikti 100% jaudīgākās nekā Garnier līdzinieces. Ja jums patīk Garnier maskas, gluži kā man, tad šīs būs wow efekta cienīgas.

Secinu, ka produkts ir labs, efektīvs - ideāli mitrinošs, pat ja nav vajadzīgs liftinga efekts, tad mitrinošo jūs sajutīsiet vienmēr. Šobrīd Drogās ļoti patīkama cena 1,50 euro par katru masku.

Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma