Meklē blogā

Baltic Beauty 2017 stendi, kurus ir vērts apskatīt

Sveicieni šodienā!

Paviesojos krāšņajā izstādē Baltic Beauty, kura norisinās Ķīpsalas hallē, gribēju padalīties ar to, kas man liekās vērtīgs un kur ieteiktu iegriezties pēc manuprāt foršākiem pirkumiem. Noteikti pašus pirkumus un pirmos iespaidus atrādīšu ne tikai instagram, bet arī uzrakstīšu par tiem vel kādā ierakstā.
Protams, ka es kā dekoratīvās kosmētikas fane pirmo stendu kuru ieraudzīju, tas bija lielais Poetica ( Make up for ever )stends, kurā ir daudz labu piedāvājumu, par produktu kvalitāti nešaubos.
Lielisks piedāvājums acu ēnām, viena tikai 10 euro, kas ir ļoti labs piedāvājums! - 20% otām, kā arī,  -10% visai kosmētikai.


Nākamais skatienu pievērsa NYX Cosmetics stends, kur ļoti ideāli kalpoja izkārtne ar atlaidēm, lieliski var visu apskatīt un nedrūzmēties pie kasēm! NYX atlaidēs bija viņu populārie produkti atlaides līdz 50% Ļoti uzrunāja jaunie otu komplekti, bet noturējos, šoreiz neiegādājoties. Noteikti iesaku apskatīt lainerus, uzacu produktus, trendīgās metāliskās lūpu krāsas un foršo adventes lūpu krāsu kalendāri.


Artistry no Amway ir viens no maniem kosmētikas favorītiem, kā jau esat pamanījuši, pēc video MakupAngel youtube kanālā. Beidzot guvu iespēju apčamdīt, izbaudīt visus produktus, tai skaitā dekoratīvās kosmētikas produktus klātienē.



Kā nākamo ieraudzīju krāšņo Inglot stendu kur visam ir -15% atlaide, es vienmēr priecājos par acu ēnu daudzveidību, labajām cenām.

Arī profesionālajai SLA kosmētikai bija atlaides, diemžēl gribētos lielākas, bet tas ir retums, jo kosmētika ir MFUE cenu līmenī.

MakupAtelier  bija interesanti piedāvājumi acu ēnām, arī ši ir ļoti kvalitatīva profesionālā kosmētika kuru es iesaku.


Piegāju arī pie Just kosmētikas, ieraudzīju, ka viņiem ir foršas magnētiskās paletes, ja nu kāda interesējās. Dzirdēju no bloger kolēģes, ka viņu ēnas ir ļoti pigmentētas, kaut gan neesmu vel pati pamēģinājusi.

Gosh prezentēja savu jauno acu ēnu paleti, kā arī bija dažādi labi piedāvājumi viņu klasiskajiem produktiem.

Tad pievērsos nagu laku zīmoliem, tādiem kā Alessandro par kuru esmu rakstījusi arī blogā, mani ļoti uzrunā viņu nagu lakas, šajā izstādē viņu produktiem ļoti izdevīgas cenas, sākot no 3,50!!! Iesaku pieiet un paskatīties.

OPI nagu lakas priecēja ar jauno kolekciju un debešķīgi skaistiem toņiem. Lieliski piedāvājumi pērkot vairākas nagu lakas. Jā, īpaši ekstrēmi zema cena pagājušo gadu kolekcijām, tikai 1euro!
Šobrīd aktīvi testēju viņu nagu laku un varu teikt tikai pozitīvu, lieliski klājās un ātri žūst.



tālāk savu ceļojumu pa krāšņo izstādi  turpināju pie  Mimiko stenda kurš izcēlās ar labo drāniņu masku piedāvājumu, kuras arī iegādājos. No bloger kolēģes dabūju zināt, ka arī smērējamās maskas ir ļoti labas un piemērotas zem acu rajona glābšanai no noguruma pazīmēm. 
.


tas nu ir īsumā par pirmo dienu, domāju, ka rīt  aplūkošu vairāk matu kopšanu, kaut gan šodien, kad piegāju pie Lakme stenda, mani ļoti priecēja atlaides. Diezgan izdevīgs bija piedāvājums no Matrix, Keune  zīmoliem, kur iesaku uzmest aci.

Lai forša iepirkšanās!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma